MENIU

Echipele Totul Verde au curățat Pasajul Unirii, care a fost redeschis pe ambele sensuri

Începând din această dimineață, s-a reluat circulația și pe sensul de mers Universitate – Bulevardul Dimitrie Cantemir al Pasajului Unirii, după ce a fost închis traficului, în vederea remedierii daunelor produse de incidentul care a avut loc acum două zile, în care o mașină a luat foc în mers, în interiorul tunelului. 

În intervalul în care circulația rutieră a fost sistată pe sensul mai sus menționat, echipele de specialiști au intervenit pentru înlocuirea elementelor avariate în urma incendiului, pentru ca reluarea circulației rutiere să aibă loc în condiții de siguranță.  

A fost o adevărată desfășurare de forțe peste noapte, în Pasajul Unirii, pentru ca sensul spre Dimitrie Cantemir să fie redat circulației!

Echipele Totul Verde  au intervenit, cu efective majore, în vederea îndepărtării daunelor produse de incendiul care a avut loc acum două zile. 

S-a acționat cu utilaje moderne, pentru curățarea și igienizarea zonei, astfel ca reluarea circulației rutiere să aibă loc în condiții de maximă siguranță, încă de la primele ore ale dimineții!

Mai multe articole despre:
pasaj unirii redeschidere pasaj unirii