MENIU

EaseUs- software-uri de care ai nevoie!

De multe ori, firmele au nevoie de calculatoare puternice pentru a face fata task-urilor zilnice, dar si de soft-uri pe masuri. EaseUs.com este o companie americana care ofera cleintilor multe tipuri de programe pentru calculator pentru a face munca mult mai usoara.

EaseUS Data Recovery Wizard Free poate recupera cu usurinta fisiere pierdute, imagini, documente, videoclipuri si multe altele din stergeri, erori de formatare, pierderi de partitii, blocari de sistem de operare, atacuri de virus si alte scenarii de pierdere de date. Este o aplicatie foarte utila atat pentru mediul office, cat si pentru calculatorul de acasa. Niciodata nu poti fi prea sigur de siguranta fisierelor pe care le detii pe calculator. Sistemul de operare deseori poate fi virusat sau utilizatorul va fi pus in situatia de a intampina un “crash”. aici intervine EaseUs cu produsele concepute special pentru a inlatura orice obstacol. 

Cum functioneaza EaseUs Data Recovery Wizard? 

Cand datele sunt sterse de pe dispozitivele de stocare, referintele la date sunt eliminate din structura directorului. Spatiul poate fi apoi utilizat sau rescris, cu date din alte fisiere sau functii ale calculatorului. Datele sterse in sine nu sunt indepartate imediat din unitatea fizica si exista adesea ca un numar de fragmente deconectate. Aceste date, atat timp cat nu sunt suprascrise, pot fi recuperate. Software-ul scaneaza discurile in doua moduri diferite, ruleaza succesiv, pentru a cauta datele pierdute: primul bazat pe directorul de fisiere si al doilea bazat pe continutul de stocare. Prima metoda scaneaza directorul fisierului si recupereaza datele sterse sau reciclarea datelor golite, unde inregistrarea fisierului si continutul de date asociate sunt inca intacte. A doua metoda cauta sector dupa sector prin continutul de stocare pentru a recrea fisierele din campul de date. Aceasta a doua metoda dureaza mult mai mult timp si nu pastreaza numele fisierelor originale sau structura folderului. Datele descoperite pot fi filtrate pentru a cauta anumite fisiere, iar utilizatorii pot previzualiza fisierele inainte de recuperare.

Expert Recovery Data Wizard este foarte usor de instalat si utilizat. Acest lucru se datoreaza faptului ca programul ofera o interfata prietenoasa permitand chiar si incepatorilor sa restaureze fotografii, videoclipuri, fisiere muzicale si documente dintr-o clipa. 

Daca ati pierdut date de pe un hard disk extern, USB sau card SD, conectati dispozitivul la computer mai intai. Rulati software-ul de recuperare a datelor si scanati datele pierdute.

1. Rulati asistentul de recuperare a datelor EaseUS pe computer.

2. Selectati dispozitivul in care ati pierdut datele din „Driverele de hard disk”, „Dispozitive externe” sau „Specificati o locatie”.

3. Faceti clic pe „Scanare” pentru a incepe scanarea datelor pierdute acum.

Dupa scanare, puteti face dublu clic pe fiecare fisier pentru a le previzualiza din fisierele de mai jos:

Stergeti fisierele: toate fisierele sterse sunt enumerate aici.

Drive (cu numele dispozitivului dvs.): incarca fisierele gasite aici.

Fisiere de partitie pierdute: verificati mai intai daca hard disk-ul este formatat sau daca partitia este stearsa.

Fisiere suplimentare: toate fisierele care au pierdut ceva pe unitatea dvs. pot fi gasite aici.

Intr-un final, puteti alege acele date pierdute si specificati o locatie sigura pe computer pentru a finaliza procesul de recuperare a datelor facand clic pe „Recuperare”.

 

Mai multe articole despre:
null