MENIU

Ești în căutarea unui job? Iată cele mai importante siteuri de joburi din România

Esti in cautarea unui job, dar nu te poti decide unde sa aplici prima data? hipo.ro a facut o lista cu cele mai mari siteuri de joburi din Romania, dar si care sunt siteurile de nisa la care poti apela, in functie de domeniul tau de interes.

Iata care sunt principalele siteuri de recrutare din Romania:

Ejobs.ro reprezinta portalul de joburi cu cel mai mare trafic la momentul actual, cu peste 2,5 mil de CV-uri active. In 2012 au fost listate pe ejobs.ro 165.337 de joburi, atat din tara, cat si din strainatate.

Cel de-al doilea site de recrutare este Bestjobs.ro. Ambele portaluri ofera sfaturi in cariera legate de subiectele de interes general pentru candidati: cum sa-ti scrii o scrisoare de intentie, tips&tricks pentru a-ti crea un CV profesionist, cum sa te prezinti la interviu etc.

Acestea sunt siteuri de volum, ambele punand la dispozitia candidatilor o oferta variata de joburi. Nu se pune insa accentul pe promovarea unui anumit tip de angajator sau a unei anumite pregatiri profesionale. Ejobs.ro si Bestjobs.ro sunt recomandate candidatilor care doresc sa aiba oportunitatea de a aplica la cat mai multe joburi, in speranta de a gasi cat mai rapid un loc de munca.

Myjob.ro ofera candidatilor sai servicii specifice, printre care se numara si optiunea de a trimite automat CV-ul la 400 de companii. Printre valorile promovate de companie se numara profesionalismul, onestitatea, spiritul de echipa si intelegerea candidatilor, intelegere care se traduce printr-o adaptare continua la nevoile acestora.

HiPo.ro are ca punct de diferentiere faptul ca se adreseaza candidatilor cu studii superioare care doresc sa lucreze pentru cele mai dorite companii din Romania. Fiind un site de nisa, acesta nu ofera acelasi numar de joburi care poate fi intalnit pe Ejobs.ro sau Bestjobs.ro, ci selecteaza locurile de munca potrivite pentru candidatii sai. De asemenea, HiPo.ro ofera peste 1.000 de articole si stiri de cariera, ghiduri si seminarii online sustinute de angajatori.

Siteurile de recrutare specializate pe domenii

Jobinmarketing.ro, dupa cum sugereaza si numele, ofera locuri de munca in marketing sau in domenii conexe precum: vanzari, branding, advertising, relatii publice, design sau media. Fiind un portal care ofera companiilor posibilitatea publicarii de anunturi gratuite, siteul este in principal populat de IMM-uri si start-up-uri care doresc sa-si mareasca echipa.

Astfel, daca iti doresti o cariera in domeniul marketingului, fara a dori sa lucrezi pentru o companie mare, atunci Jobinmarketing.ro este locul potrivit pentru tine.

Cauti joburi in IT? Atunci poate vrei sa arunci o privire pe Jobber.ro. Siteul pune la dispozitie peste 8.000 de locuri de munca pentru programatori, designeri, administratori sau testeri.

Portfolios.ro este un portal de joburi specializat pe domeniul industriilor creative: fotografie, design, pictura, arhitectura. Platforma este in crestere, in prezent fiind peste 500 de companii cu 600 de oferte de munca valabile.

Daca iti doresti un job la stat poti apela la portalul creat de Guvernul Romaniei, Posturi.guv.ro, unde sunt centralizate toate joburile disponibile in administratia publica din Monitorul Oficial si in institutiile publice. Citeste mai mult...