MENIU

A mers 400 kilometri sub un camion pentru că își băuse banii de taxi. „Nu a trebuit să-mi fac griji pentru aer condiționat, a fost un curent bun!”

A mers 400 kilometri sub un camion pentru că își băuse banii de taxi.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Australia a fost amendat după ce a cheltuit banii de taxi pe băutură și a plecat acasă agățat de partea de jos a unui camion.

Planul lui era să sară din mașină când șoferul prindea un semafor pe roșu, însă șoseaua nu a fost aglomerată, iar camionul nu s-a mai oprit din mers. Astfel, în loc să coboare după 50 de kilometri, bărbatul a coborât după 400, scrie Abcnews Australia.

Călătoria periculoasă s-a încheiat abia după 400 de kilometri, pe Coasta de Aur, unde Pardeep Dahiya, care mergea de la Sydney la Brisbane, a făcut prima oprire, după cinci ore.

 

În timp ce alimenta cu combustibil, șoferul camionului a observat ceva pe șasiu și, deodată, bețivul s-a târât afară. 

80% din mâncarea de la raft e importată. Cum s-a ajuns la această situație

Când a sosit poliția, pasagerul clandestin a fost luat ca din oală. A explicat, sincer, că „am băut puțin”. Apoi a recunoscut că este „destul de epuizat după călătoria incomodă”. 

„Nu a trebuit să-mi fac griji pentru aer condiționat, a fost un curent bun!”, a mai spus călătorul de ocazie.

Individul trebuie să achite acum o amendă de 288 de dolari australieni, aproximativ 170 de euro. Polițiștii l-au condus la o gară, de unde a luat trenul înapoi spre casă. 

Cum să îți cumperi pom de Crăciun cu numai 15 lei. Prețuri incredibile oferite de Romsilva, în comparație cu cele din magazine

Mai multe articole despre:
calator camion australia