MENIU

DURERE FĂRĂ MARGINI în familia adolescentului care şi-a pierdut viaţa din cauza UNEI GLUME

Tânărul şi-a pierdut viaţa din cauza unei glume

Un licean din Buzău a sfârșit azi-noapte înjunghiat de un consătean, după ce adolescentul pus pe șotii i-a ascuns bărbatului sticla de băutură.

Incidentul s-a petrecut într-un bar din sat, unde tânărul ieșise să petreacă. Bărbatul care l-a lovit mortal cu cuțitul este cunoscut în sat că are tulburări psihice, scrie stiridebuzau.ro

În fața barului din localitatea Puiești, locul unde s-a stins tânărul, rudele și cunoscuții i-au aprins lumânări. Azi-noapte medicii de la ambulanță au încercat minute în șir să-l readucă la viață. Chiar l-au dus la urgență la spitalul din Râmnicu Sărat dar medicii nu au putut decât să declare decesul.

Daniel Nica, de 18 ani, elev în ultimul an la Liceul “Stefan cel Mare” din Râmnicu Sărat ieșise aseară cu fratele său mai mare, la barul din sat. Acolo s-au întâlnit cu alt grup de prieteni și, puși pe șotii, au ascuns sticla de băutură a consăteanului lor.

Acesta s-a supărat atât de tare încât a decis să se răzbune pe autorii glumei. A plecat acasă, de unde a luat un cuțit cu lama de 20 de centimetri, și a revenit la bar. Și-a recuperat băutura, a ieșit din cârciumă însă afară i-a pândit pe tineri, pentru a-și duce planul la bun sfârșit.

Daniel Nica a fost atacat cu cuțitul imediat ce a ieșit din bar. Anchetatorii l-au ridicat pe ucigaș de acasă si îl vor trimite la o expertiză psihiatrică. Au indicii că autorul crimei ar fi avut nevoie de operație pe creier, după ce a căzut din căruță.

La liceul Ștefan cel Mare, unde învăța tânărul, vestea a căzut ca un trăsnet iar colegii şi profesorii sunt şocaţi de cele întâmplate. Daniel Nica abia împlinise 18 ani luna trecută și era și fotbalist în echipa din Puiești.