MENIU

După PSD, încă un partid infirmă zvonul că ar negocia cu Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă în timpul unui protest antimască

După ce PSD a negat că ar fi existat vreo discuție cu senatoarea Diana Șoșocă, și Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a infirmat zvonurile legate de un demers asemănător. Avocata devenită parlamentar pe listele AUR a fost recent exclusă din partid, după ce a intrat în conflict cu liderii George Simion, Claudiu Târziu și Sorin Lavric.

„Zvonurile privind aderarea senatoarei Șoșoacă sunt integral false. Nu au existat discuții, PPU (social-liberal) are o viziune responsabilă, proeuropeană, creștină, echilibrată, care mizează pe dezvoltarea clasei de mijloc și a dialogului, descurajând conflictul și intoleranța”, a transmis liderul PPU, Daniel Ionașcu, potrivit EvZ.

Anunțul PPU vine la o zi după ce liderul PSD Marcel Ciolacu a infirmat existența vreunei discuții privind o eventuală racolare a senatoarei care a fost recent exclusă din AUR.

"Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești, dar nu a existat această discuție” a declarat Ciolacu, într-un interviu pentru DCNews. „Nici dânsa nu și-a manifestat intenția”, a mai precizat liderul social-democrat.

Mai multe articole despre:
Diana Șoșoacă Ciolacu PSD PNTCD PPU