MENIU

După ce au fost ținta unor ironii usturătoare, Meghan Markle şi Prinţul Harry vor să dea în judecată serialul South Park

Prințul Harry și Meghan Markle, portretizați în cel mai recent episod South Park. Foto: Profimedia

În cel mai recent episod din popularul desen animat South Park, Meghan Markle şi Prinţul Harry au fost supuși unui întreg tir de ironii. Cei doi au fost prezentaţi drept „Prințul și Prințesa Canadei”, un tânăr cuplu regal care repetă obsesiv cât de mult își doresc intimitate, deşi sunt extrem de activi în spaţiul public.

În același episod care a pus pe jar altețele regale, cuplul a mai fost ipostaziat urcându-se la bordul avionului lor privat în timp ce pornesc într-un turneu global prin care cer lumii să îi lase în pace. Apar într-o serie de emisiuni celebre, participă la o mare înmormântare de stat, unde sunt huiduiți de restul familiei regale şi sunt acuzați că batjocoresc monarhia canadiană.

„Ai trăit o viață de huzur cu familia regală, ai avut tot ce ți-ai dorit, dar spui că viața ta fost grea, și acum ai scris totul despre asta în noua ta carte „Vai””, îi spune, în cadrul deseneului animat, un prezentator TV Prințului Harry.

Se pare că acest episod a stârnit furia cuplului regal, iar surse Sky News Australia spun că ducii de Sussex şi-au contactat echipa de avocaţi şi caută să dea în judecată serialul South Park pentru episodul în care sunt luaţi în derâdere. 

Fostul reporter regal Neil Sean a declarat pentru Fox News că surse apropiate ducelui și ducesei de Sussex au spus că avocații lor urmăresc cu atenție seria satirica pentru orice alte atacuri asupra perechii regale.

„Echipa lor juridică aruncă un ochi peste episod pentru a vedea ce este în neregulă și ce ar putea fi transformat în ceva mai sinistru”, a spus acesta.

Mai multe articole despre:
Printul Harry Meghan Markle South Park comedie satira