MENIU

Dumitru Dragomir la Realitatea Sportivă, întrebat despre rolul lui Vasile Dîncu și Ioan Rus în debarcarea lui Șumudică de la CFR Cluj: Sunt oamenii dracului

Dumitru Dragomir la Realitatea Sportivă

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, susține că nu știe exact dacă Vasile Dîncu și Ioan Rus s-ar afla în spatele plecării lui Marius Șumudică de la CFR Cluj, dar crede că ei au intervenit pentru a aplana scandalul. 

Fostul șef al LPF n-a comentat nici speculația că Rus și Dîncu și-ar fi retras susținerea pentru CFR după episodul umilitor de săptămâna trecută.

"Eu îi cunosc și pe Dîncu și pe Rus, sunt oamenii dracului, să te ferești de ei, dar sunt deștepți, mai ales Rus, că-l cunosc de pe timpul celălalt (perioada regimului comunist - N.R.)

De când s-a retras Rus de la CFR, că el a fost number one într-o vreme, ați mai auzit de el? Acum a revenit, iar se vorbește. De Dîncu nu s-a vorbit în politică pe cât s-a vorbit în sport, ce când s-a asociat cu CFR Cluj. De-asta vor toți să se asocieze cu fotbalul.

Nu știu dacă Dîncu si Rus i-au făcut vânt lui Șumuduică, dar când și-au dat seama ce poate face ăsta (Șumudică - N.R.), ăștia bătrânii au zis "Stai că ne face ăsta, aici e Cluj. Cât costă toată treaba, 500.000, dă-i bani și să plece", a afirmat Dragomir, la Realitatea Sportivă.

Mai multe articole despre:
dumitru dragomir vasile dincu ioan rus cfr cluj