MENIU

Dumitru Buzatu, intervenție-șoc în disputa din PSD: Firea a făcut bine

Dumitru Buzatu, intervenție-șoc în disputa din PSD: Firea a făcut bine

Unul dintre cei mai importanți baroni social-democrați, șeful PSD Vaslui Dumitru Buzatu, marți, într-o declarație exclusivă pentru PSnews.ro, a tranșat scandalul iscat în interiorul formațiunii politice, între liderul social-democraților Liviu Dragnea și primarul Capitalei Gabriela Firea.

Concret: liderul PSD Vaslui a ținut să precizeze, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că speră că social-democrații vor înțelege că exprimarea publică (n.r.- ieșirile Gabrielei Firea) aduce un beneficiu PSD-ului, pentru că ”reglează până la urmă activitatea din partid”.

”Vârfurile publice ale acestei discuții din interiorul PSD sunt în momentul acesta domnul Liviu Dragnea, care evident vorbește mai puțin, și doamna Gabriela Firea, care se pare că are mai multe de spus și trebuie să vedem dacă cele spuse de domnia sa au cu adevărat o relevanță sau nu pentru activitatea Partidului Social Democrat (PSD) pentru că uneori oamenii au anumite supărări pe care le transferă din spațiul acesta privat în spațiul public și când e vorba de un partid cum e Partidul social Democrat, trebuie analizate cu foarte mare atenție pentru a vedea dacă sunt sau nu reale. Dacă sunt reale, trebuie să fie luate măsurile corespunzătoare pentru ca asemenea lucruri să se petreacă cât mai puțin dincolo de aspectele statutare ale activității partidului.

Eu sper că, în înțelepciunea colegilor – chestiune pe care nu este bine să te bazezi întotdeauna, dar eu cred că există, vor înțelege exact cum trebuie genul acesta de manifestări. Vor înțelege că exprimarea publică ne aduce un beneficiu, pentru că reglează până la urmă activitatea din partid”, a declarat Dumitru Buzatu pentru PSnews.ro.

Mai mult, Buzatu susține ieșirile Gabrielei Firea în spațiul public, adăugând că dacă a simțit nevoia să se exprime public ”sigur că a făcut bine”, pentru că, potrivit acestuia ”dacă cineva este nemulțumit, este bine să își spună aceste nemulțumiri, pentru că ele să fie supuse apoi dezbaterii”.

Mai multe articole despre:
PSD Gabriela Firea Dumitru Buzatu