MENIU

Dumitru Buzatu: "Am exclus ipoteza că ne exlcudem unii pe alţii din partid"

Dumitru Buzatu: "Am exclus ipoteza că ne exlcudem unii pe alţii din partid"

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a afirmat vineri, înainte de CEx, că va cere o analiză serioasă cu privire la scrisoarea formulată de disidenții partidului și a precizat că nu este de acord cu ideea unor excluderi.

Dumitru Buzatu a precizat înainte de CEx-ul PSD că nu îşi doreşte excluderi din partid, rugând jurnaliştii să aibă răbdare pentru mai multe declaraţii până după şedinţa oficială a PSD-ului. 

"Voi susține ideea unei analize serioase, fără să prejudiciem în vreun fel buna desfășurare a acestui CEx. Este clar că, dacă s-a născut o asemenea problemă, ea trebuie examinată cu toată seriozitatea. Nu cred că fără niciun motiv s-a convocat o structură decizională a partidului așa. Eu sunt de părere că trebuie examinate cu seriozitate lucrurile acestea, să vedem care sunt cauzele acestui fenomen. Cred că am exclus ipoteza că acum ne excludem unii pe alții din partid și apoi plecăm și de la guvernare așa cum a făcut-o domnul Victor Ponta, scriindu-ne pe Facebook”, a spus Buzatu.

De asemenea, liderul PSD Vaslui, întrebat dacă Viorica Dăncilă ar fi un preşedinte bun al partidului, a mai precizat că în PSD nu există un tipar al conducătorului. "Nu cred că avem un tipar al conducătorului, de fapt este vorba de cel care coordonează", a mai spus Buzatu.

 

 

 

Mai multe articole despre:
PSD declaraţii CEX Dumitru Buzatu