MENIU

VIDEO Drumurile morții! Șoferul unei cisterne, filmat făcând depășiri criminale

Un șofer care conducea o autocisternă pe DN76, Brad-Deva, a intrat pe contrasens într-o depășire a unei coloane, forțând șoferii care veneau din sens opus să iasă în afara carosabilului.

Un șofer care conducea o autocisternă pe DN76, Brad-Deva, a intrat pe contrasens într-o depășire a unei coloane, forțând șoferii care veneau din sens opus să iasă în afara carosabilului, realtează banatulazi.ro.

Conducătorul auto a mers pe contrasens mai bine de un minut. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord a unui șofer care circula în urma lui. Acesta a publicat imaginile online cu următorul mesaj:

„Pe drumurile din România poţi muri fără nicio vină din cauza unor specimene de şoferi aşa-zişi profesionişti. Un astfel de individ, pe data de 24.10.2019 aflat într-un coteț înmatriculat HD74CST a fost foarte aproape să producă un adevărat carnagiu pe DN 76. A intrat în mod repetat în depăşiri pe linie continuă, în curbe fără vizibilitate , după care era cât pe ce să spulbere un bus care circulă regulamentar iar câteva sute de metri mai încolo şi un pieton aflat pe acostament. S-a apelat 112 dar din păcate pe acel tronson de drum nu există echipaj de la rutieră să verifice dacă cel de la volan era beat sau drogat”, a scris Adrian Gabor.

Mai multe articole despre:
şofer criminal sosele accidente