MENIU

Drogul mortal ZOMBIE a ajuns în Europa. Mărturii șocante ale consumatorilor: și-au pierdut părți din corp

Drogul mortal ZOMBIE a ajuns în Europa. Mărturii șocante ale consumatorilor: și-au pierdut părți din corp

Un drog mortal, extrem de periculos, a ajuns în Europa. Este vorba de drogul zombie, care în trecut a provocat o criză de sănătate în Statele Unite ale Americii, în urma căreia cel puțin 11 oameni au murit. Substanța psihoactivă este un tip de tranchilizant folosit pentru animale mari, însă consumul acesteia de către oameni provoacă răni dureroase, care pot duce la amputări sau chiar decese. Atenție, urmează informații și imagini cu puternic impact emoțional! 

„Brațul mi s-a umflat cam așa de mare, a fost ca un abces, doare foarte tare. Ajungi să fii inconștient”, a povestit un consumator.

„Nu este periculos, este fatal. Pregătesc oamenii cum să răspundă la supradozele de substanțe. Vrem să ținem oamenii în viață, vrem să-i ținem să respire. Am avut deja două decese confirmate. Sunt singură că este mult mai rău decât ceea ce vedem în statistici acum”, a spus un specialist.

Drogul "zombi" face ravagii în rândul tinerilor. Imagini halucinante în plină stradă, la Baia Mare

KAREN MCDONALD, doctor: „În primăvara anului 2022 a fost un adevărat apogeu, xilazină în 20% din probe de fentanil”.

BRANDON BAILEY, consumator: „Este înfricosător. Folosesc într-o zi și da, ajung să fac și să fiu o persoană care nu vreau să fiu”.

ASISTENTĂ: „Vedem oameni care și-au pierdut mai multe părți ale corpului. Vara vedem mulți viermi pentru că le intră în răni. Da, e brutal”.

Captură record a DIICOT, într-o singură zi: 10 kilograme de canabis si 4 de drogul "Zombi". Substanțele interzise, aduse din Olanda și Spania

Mai multe articole despre:
drog zombie