MENIU

DRAMATIC- Circulaţie închisă pe E70. Accident GRAV. Un TIR este implicat

Circulație blocată pe drumul european E70 care leagă Timișoara de Lugoj în urma unui grav accident de circulație în care au fost implicate trei autovehicule. Nefericitul eveniment a avut loc astăzi la ieșire din localitatea Remetea Mare.

Din primele informații ale autorităților se pare că șoferița unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. În momentul respectiv mașina condusă de aceasta s-a izbit de un alt autoturism, dar și de un autocamion. Impactul a fost atât de puternic încât mașina în care se afla femeia a ajuns în câmp.

La fața locului s-au deplasat echipajele de descarcerare, o ambulanță, dar și polițiștii. Șoferița care se face vinovată de producerea accidentului a fost grav rănită. „În urma impactului, autoturismul condus de o femeie de 52 de ani a fost proiectat în afara părții carosabile, iar conducătoarea auto a suferit răni grave, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Ancuța Morariu de la Biroul de Presă al IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.


Sursa: presslaert.ro

Mai multe articole despre:
accident