MENIU

Infectată sau nu cu COVID-19? Drama unei tinere din Craiova care nu poate să-și înmormânteze mama, moartă de 10 zile

Drama unei tinere din Craiova: Nu poate să-și înmormânteze mama, moartă de 10 zile. Autoritățile se contrazic între ele

Dramă fără margini pentru o tânără din Craiova. Nu își poate îngropa mama moartă în urmă cu zece zile pentru că autoritățile cosideră că femeia a murit în urma infectării cu  COVID-19. Asta, deși analizele arată contrariu. Ba chiar și raportele medicilor se contrazic. În plus, în ciuda întregului haos, Direcția de Sănătate Publică (DSP) a decis să plaseze întreaga familie în izolare, informează Realitatea PLUS. 

Tânara din Craiova trăiește o adevărată dramă pentru că nu poate să-și înmormânteze mama. În vârstă de 51 de ani, femeia a murit pe data de 1 august, acasă. Aceasta suferea de diabet și boli cardiace, iar cei de la DSP susțin că ar fi murit din cauza noului coronavirus.

Analizele medicale contrazic parțial ceea ce spun cei de la DSP și asta pentru că analizele făcute la plămâni arată că femeia nu avea COVID-19, în vreme ce rezultatele probelor prelevate din nas au ieșit pozitive la infecția cu SARS-CoV-2.

Așa se face că tânăra și tatăl său au fost pe la toate instituțiile din Craiova pentru a cere explicații. Abia atunci când familia a făcut public cazul, cei de la DSP au reacționat trimițând familia ... în izolare la domiciliu. Au făcut acest lucru printr-un SMS, anunțându-i pe data de 7 și, respectiv, 8 august că sunt în carantină din 5 august! 

În prezent, familia se află în izolare din data de 8 august și așa va rămâne pănă pe 18 august. Cât despre trupul femeii decedate, acesta se află, în continuare, la morga Spitalului Filantropia din Craiova, acolo unde a fost depus la data de 1 august, chiar în ziua decesului.   

Mai multe articole despre:
drama tanara craiova