MENIU

Drama unei familii cu 9 copii: prețurile i-au îngenuncheat - micuții își doresc o vacă, nu un telefon mobil

Sursa foto: Asociația MGM

O vacă poate fi, pentru multe familii, sursa esentială de hrană. Este și cazul unei familii cu 9 copii din judetul Vaslui. Singurul venit stabil pe care îl au este alocatia, iar traiul de zi cu zi a devenit tot mai greu, din cauza exploziei preturilor la alimente.

Cum prețurile la alimente și energie sunt în continuă creștere, o familie din județul Vaslui se chinuie să le asigure copiilor strictul necesar.

Mama lor nu muncește, deoarece trebuie să aibă grijă de gospodărie și de copii, majoritatea având sub 7 ani. Tatăl lucrează zilier, dar nu e suficient.

Pe lângă o vacă de lapte, cei mici au nevoie și de o baie. De când se știu, s-au spălat în curte sau la lighean. Soții au început deja lucrările pentru o baie cu cadă, dar nu au mai avut bani să finalizeze lucrările.

O asociație umanitară le-a aflat povestea. Oamenii cu suflet mare le-au adus de mâncare și dulciuri pentru copii, dar nu au fondurile necesare pentru a-i ajuta cu construcția băii și cu vaca de lapte. Cei care doresc să ajute, pot afla mai multe detalii pe pagina asociației.

Mai multe articole despre:
saracie familie vaslui vaca