MENIU

Drama neştiută a Didei Drăgan. Cum arată artista la 70 de ani. E de nerecunoscut!

Drama neştiută a Didei Drăgan. Cum arată artista la 70 de ani. E de nerecunoscut!
Drama neştiută a Didei Drăgan. Cum arată artista la 70 de ani. E de nerecunoscut!

O artistă pe care fanii şi-o doresc în continuare pe scenă! La vârsta de 70 de ani însă, Dida Drăgan nu se poate bucura pe deplin de preţuirea lor, întrucât problemele de sănătate, dar şi cele cu banca de la care a luat credit, au transformat-o vizibil. Joi seara, pop-rockeriţa a cântat la Iaşi, însă nu mai este Dida de acum 4 ani.

Vocea artistei este inconfundabilă, însă din păcate, din punct de vedere fizic, doamna muzicii pop-rock este de nerecunoscut. Trasă la faţă, extrem de slăbită şi în permanenţă cu un fes pe cap.

Surse din anturajul solistei ne-au spus că aceasta s-ar confrunta în ultima perioadă şi cu probleme grave de sănătate, care au necesitat tratamente atât de puternice încât au lăsat-o fără podoaba capilară. Se pare că acestea s-ar fi declanşat din cauza stresului pe care l-a avut după ce în 2005 a făcut un credit bancar în valoare de 500.000 de euro.

Artista  şi-a deschis două afaceri, una în domeniul vestimentar, iar alta în cel imobiliar. Criza i-a dat planurile peste cap, afacerile nu au mers aşa cum şi-a dorit, iar veniturile au început să se micşoreze, astfel încât plata creditului a devenit o povară. Din nefericire, interpreta a pierdut procesul cu băncile, încă de la finalul anului trecut. Instanţa a decis ca artista să achite băncii suma de 437.408 lei, însemnând 9.598 de euro.

Sursa: click.ro

Mai multe articole despre:
rock cântăreaţă Dida Drăgan solistă