MENIU

Drama medicului care s-a aruncat de la etajul 12, în București - Ce mesaj i-a trimis soției chiar înainte de a-și pune capăt zilelor

Radu Mirica

Tragedie în lumea medicală. Un chirurg din Capitală s-a aruncat de pe bloc. Locatarii au fost cei care au sunat de urgență la 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Primele informații arată că medicul suferea de depresie. 

Chirurgul era unul dintre cei mai apreciați medici ai Spitalului ,,Sf. Ioan”, din București. Acesta era căsătorit și avea doi copii. Totul părea roz, însă, Radu Mirică suferea de depresie iar tensiunile din cuplu ar fi dus la această afecțiune.

Medicul, de 34 de ani, și-a parcat mașina personală pe Șoseaua Pantelimon, apoi a intrat în scara blocului, a urcat până la etajul 12, de unde a deschis geamul de pe casa scării și s-a aruncat în gol.

Înainte să recurgă la gestul extrem, bărbatul i-ar fi trimis soției un mesaj prin care îi spune că sinuciderea este cea mai bună soluție.

Deși era căsătorit și avea doi copii mici, potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi avut probleme în familie, după ce și-ar fi înșelat soția. Incidentul ar fi condus la unele tensiuni în viața de cuplu, motiv pentru care chirurgul ar fi intrat într-o depresie pe care, deși o ascundea în fața celorlalți oameni, se adâncea pe zi ce trece.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili exact în ce condiții s-a produs evenimentul. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei. 

”În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată în comunicatul poliției. 

Mai multe articole despre:
Radu Mirica