MENIU

Drama lui Ilie Micolov. Părăsit de familie, trăia din mila vecinilor

Drama lui Ilie Micolov. A fost părăsit de familie

Muzicianul Ilie Micolov a trăit o mare suferință, fiind uitat de familia sa. Ilie Micolov a murit sâmbătă, 21 iulie 2018, la vârsta de 69 de ani.

Ilie Micolov avea grave probleme de sănătate, care îl împiedicau să se deplaseze. În plus, celebrul interpret al melodiei „Dragoste la prima vedere” a fost uitat de familia sa. Soția și fiica sa au ales să rămână în Germania, unde Ilie Micolov a emigrat în 1988 și de unde s-a reîntors în anii ‘90, mutare dezaprobată de familie.

Îtr-un interviu, Ilie Micolov vorbbea despre suferința provocată de faptul că soția și fiica sa nu-i mai dădeau niciun semn de viață.

"De patru luni, nu mai vor să-mi răspundă la telefon, m-au lăsat singur şi fără bani pentru pastile. Fata mea, Elena, are un loc de muncă bun, este translator de spaniolă şi engleză, iar soţia mea lucrează la un azil de bătrâni. S-au dezis de mine. Pe Elena n-am mai văzut-o din 2014. La începutul anului m-a făcut bunic, însă nici  pe nepot nu l-am văzut  vreodată", mărturisea Ilie Micolov, în octombrie anul trecut, pentru click.ro.

Regretatul artist suferea de diabet și de ulcer varoicos și era ajutat cu bani de vecini și de prieteni.

Mai multe articole despre:
ilie micolov