MENIU

Dramă în lumea filmului din America de Sud! Actorul brazilian Paulo Gustavo, răpus de COVID-19 la doar 42 de ani

Paulo Gustavo/sursa: pagina oficiala de facebook

Actorul brazilian de comedie Paulo Gustavo s-a stins din viață în urma unor complicații datorate de infectarea cu virusul SARS-COV-2. Tristul eveniment s-a petrecut marți seara, după o luptă necruțătoare cu boala care a durat 2 luni. Gustavo avea doar 42 de ani.

Actorul brazilian fusese internat la Terapie Intensivă într-o clinică din orașul Rio de Janeiro încă de pe 13 martie 2021. La o săptămână de la spitalizare, Paulo Gustavo a avut nevoie de intubare, conform publicației The Brazilian Report. Gustavo a suferit ulterior o embolie pulmonară, iar medicii din Rio de Janeiro au transmis marți, 4 mai, că starea în care se află este „ireversibilă”. Actorul s-a stins din viață câteva ore mai târziu.

Paulo Gustavo se temea de COVID-19

În luna mai a anului trecut, actorul de comedie se arătase îngrijorat de urmările pe care le poate aduce COVID-19 în viețile noastre de zi cu zi, mai ales că, la momentul respectiv, nu exista niciun vaccin disponibil pe piață. Paulo Gustavo vorbise cu teamă despre COVID într-un interviu din 2020. În afara de astm, actorul nu a avut alte comorbidități care să-i agraveze situația după contractarea coronavirusului.

Cariera lui Paulo Gustavo

Paulo Gustavo Amaral Monteiro de Barros s-a născut în Rio de Janeiro, în data de 30 octombrie 1978. Cariera sa a început în teatru, iar prima piesă în care a jucat a fost „O surto”, unde a interpretat travesti personajul care avea să-l facă celebru, „Dońa Hermínia”.

Paulo Gustavo şi-a lansat propriul spectacol în anul 2006, monologul „Minha Mae é Uma Peça” (Mama mea este o figură) având un succes uriaş. Până la urmă, Paulo Gustavo a decis să ecranizeze piesa respectivă şi să o adapteze într-o trilogie pentru marele ecran. Paulo Gustavo a jucat și în telenovele, dar şi în programe de umor pentru televiziune, unde a reuşit să aibă propriul show, intitulat „220 Volts”.

Mai multe articole despre:
doliu film actori