MENIU

Dragoste păguboasă după o întâlnire care a început pe Facebook. Bărbat din Pitești, jefuit de o tânără de 25 de ani

Un bărbat din Piteşti a rămas fără 4.000 de euro după vizita unei tinere pe care o cunoscuse pe reţelele de socializare, precizeaza IPJ Arges.

Intalnirile virtuale se pot transfera intr-un adevarat cosmar pentru unii utilizatori de internet. In aceeasi situatie s-a aflat si un barbat din Pitesti, care a crezut ca si-a gasit jumatatea pe reteua de socializare Facebook si a hotarat sa mearga mai departe, pentru a se intalni cu aceasta. Din pacate, femeie langa care a crezut ca va imbatrani ca in povesti s-a dovedit a fi o raufacatoare, care l-a lasat pe pitestean fara cateva mii de euro.   

Barbatul si-a dat seama la scurt timp ca a ramas lefter si a contactat politia.

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 3 februarie, o femeie de 25 de ani, din localitatea Tamaţi, judeţul Bacău, ar fi sustras, din locuinţa unui bărbat din municipiul Piteşti, pe care l-ar fi cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare, suma de aproximativ 4.000 de euro, după care ar fi părăsit locuinţa acestuia, fără a oferi detalii despre identitatea sa sau locul unde urmează să se deplaseze, precizează, marţi,  IPJ Argeş.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, femeia i-a restituit bărbatului, prin intermediul unei platforme de transfer bancar, suma de 1.600 de euro.

Pe 8 februarie, femeia a fost identificată pe raza municipiului Bacău şi în baza unui mandat de aducere a fost condusă la sediul poliţiei, fiind reţinută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată, mai precizează, marţi, IPJ Argeş.