MENIU

Dragoste infinita. Ce se ascunde în spatele ultimului episod. Ce nu s-a văzut la TV

Dragoste infinita. Ce se ascunde în spatele ultimului episod. Ce nu s-a văzut la TV

Dragoste infinita. Actorii şi echipa tehnică s-au reunit la ultimele scene filmate pe platourile în care au lucrat vreme de doi ani, devenind o adevărată familie.

Dragoste infinita. În ultima zi de filmare, pe platourile în care au muncit neîntrerupt timp de doi ani, actorii şi colegii lor din staff-ul tehnic şi-au luat rămas bun unii de la ceilalţi dar şi de la cel mai ambiţios proiect la care au lucrat vreodată.

Dragoste infinita. Copleşiţi de emoţii, celebrii actorii au trăit cele mai delicate momente şi au trecut printr-un amalgam de stări contradictorii. De la tristeţe la fericire, de la nostalgie la satisfacţie, talentaţii actori au rememorat cele mai frumoase şi reuşite scene, pentru care au muncit zi şi noapte şi au depus mari eforturi, stând ore în şir departe de familiile lor.

Dragoste infinita. Cele mai dificile scene filmate la final au fost cele jucate de cele două personaje principale pozitive, Nihan şi Kemal, pe de o parte şi de cel mai controversat personaj negativ, Emir, care au fost puşi în situaţii extreme, scrie kanald.ro.