MENIU

Dragoş Anastasiu, despre CODUL FISCAL: E o NEBUNIE! Va începe renegocierea fiecărui contract

Antreprenorul Dragoş Anastasiu a declarat la REALITATEA TV că adoptarea noului Cod Fiscal este "o neînţelegere generală din care toată lumea va pierde". Acesta a precizat că trebuie să înceapă "renegocierea fiecărui contract de muncă"

Antreprenorul Dragoş Anastasiu a declarat la REALITATEA TV că nu vor scădea salariile, însă toate contractele de muncă vor trebui renegociate.

"Trebuie să ne apucăm să schimbăm toate softurile, e o nebunie! Noi am cerut: hai să ne aşezăm la masă, să avem timp de implementare. Nu o să avem mai mulţi bani la buget. Conţine o relaxare fiscală pe care NU O VREM. Este o factură pe care o vom plăti în doi ani. Este o neînţelegere generală din care toată lumea va pierde", a declarat antreprenorul.

Anastasiu a mai spus la REALITATEA TV că cei din IT vor pierde la salariu, deşi sunt actori importanţi ai mediului de afaceri din România. "La cei care până acum nu au plătit impozit de venit, IT, ei vor avea scăderi de salariu", a mai spus Anastasiu.

Acesta a precizat că vor începe şi renegocierile pentru că e posibil ca angajaţii să ceară salarii mai. "Dăm drumul la renegocieri, cu o finalitate incertă", a mai spus antreprenorul. 

Acesta a mai spus că există chiar o notă explicativă în care se precizează că nu vor fi mai mulţi bani la buget. "5 miliarde de lei mai puţin la bugetul statului. Este considerată o relaxare fiscală", a conchis Anastasiu. 

Mai multe articole despre:
cod fiscal noul cod fiscal dragoș anastasiu