MENIU

Dragnea trimite doi foști deținuți politici la consultările de la Cotroceni

Tripleta toxică
Dragnea îl trimite pe Nicolicea

Dragnea trimite doi foști deținuți politici la consultările de la Cotroceni și pe Eugen Nicolicea, potrivit stiripesurse.ro.  Prezența lui Marin Iancu și Ioan Munteanu în delegația PSD vine în contextul în care social-democrații cer revocarea procurorului general Augustin Lazar acuzat ca a refuzat liberarea unui fost detinut politic in anii '80 la Penitenciarul Aiud.

Șeful PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seara, că va participa la referendumul inițiat de Klaus Iohannis "în funcție de întrebările puse", altfel va merge la votul din 26 mai, dar nu va lua buletinul pentru scrutinul pe justiție.

Întrebat dacă va participa la referendum, liderul PSD a spus că va merge oricum la votul pentru alegerile europarlamentare, dar nu știe încă dacă va valida și buletinul pentru referendum.

"Cred că da (voi merge - n.red), nu știu, o să văd. Oricum merg la alegerile europarlamentare. Dacă o să iau buletinul depinde de întrebări. Temele sunt generoase, toată lumea de bună credință e de acord cu ele. De-asta mulți nu înțeleg de ce se cheltuie zeci de milioane de lei pentru asta. E organizat de președintele Iohannis ca să intre în campania pentru europarlamentare", a mai spus Liviu Dragnea.

Mai multe articole despre:
Dragnea nicolicea