MENIU

"O să urmeze probabil sechestrul pe viață". Dragnea lansează o nouă teorie a conspirației

Dragnea, reacție la sechestrul de la DNA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a răspuns ironic la întrebările jurnaliștilor cu privire la anunțul venit pe surse dinspre DNA cu privire la sechestrul care va fi pus pe averile suspecților din dosarul "Tel Drum". "O să urmeze probabil sechestrul pe viață", a declarat Liviu Dragnea, marți, la Parlament. Totodată, șeful PSD a lansat o nouă teorie cu privire la modul în care "statul paralel" a încercat să pună partidul pe care îl conduce într-o situație dificilă în raport cu SUA.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a răspuns ironic la întrebările jurnaliștilor cu privire la anunțul venit pe surse dinspre DNA cu privire la sechestrul care va fi pus pe averile suspecților din dosarul "Tel Drum". "O să urmeze probabil sechestrul pe viață", a declarat Liviu Dragnea la Parlament.

Șeful PSD a precizat că va merge astăzi la DNA pentru a afla detaliile legate de sechestru. "Nu am cu ce să fiu șantajat", a mai spus Dragnea, care a criticat modul în care apar informații de la DNA în presă "date pe căi neoficiale și nelegale".

"M-am obișnuit să fiu țintă, am fost găsit țap ispășitor la referendumul din 2012, acum sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justiției și de către cine? de unii care se ascund. Eu sunt un om cu față, cu vorbe la vedere, cei care sunt împotriva mea se ascund. I-am rugat pe colegi să facă abstracție de toate aceste atacuri la adresa mea și să își continue treaba legată de programele economice", a mai spus Liviu Dragnea.

Ancheta Teldrum, care l-a băgat în corzi pe șeful Camerei Deputaților, avansează. Potrivit unor surse Realitatea TV, procurorii vor impune sechestru în acest dosar, în care prejudiciul estimat până în acest moment este de 20 de milioane de euro şi 30 de milioane de lei.

Liviu Dragnea a lansat, la Parlament, o nouă teorie a conspirației, referitor la modul în care membrii Comisiei de Apărare au fost deturnați de la ședința în care se vota achiziția rachetelor Patriot de la americani. Dragnea a sugerat că în spatele amânării din comisie s-ar afla șeful SPP, cel pe care Dragnea l-a acuzat săptămâna trecută că e "omul lui Iohannis".

"Este foarte bine că Tillerson l-a întrebat pe Meleșcanu de votul pe rachetele Patriot. E momentul să lămurim și această mare furtună într-un pahar cu apă, ca să vadă și partenerii noștri cum stau lucrurile. Toți membrii comisiei de Apărare au fost invitați să viziteze un poligon de tir exact la momentul în care era ședința cu avizul. Eu nu cred în coincidențe...Îl las pe domnul Bădălău să vă dea toate explicațiile, el mi-a spus că au fost în poligonul de la SPP", a declarat liderul PSD.

Potrivit acestuia, nu există niciun fel de ezitare din partea PSD în ceea ce ne privește respectarea deciziilor legate de parteneriatul strategic cu SUA și a amintit în acest sens și proiectele de construcție de tehnică militară în România făcute în colaborare cu americanii.

Săptămâna trecută, Liviu Dragnea i-a transmis un alt mesaj tăios șefului Serviciului de Paza si Protectie (SPP), Lucian Pahontu. "Domnu' Pahontu, nu mai încercați la niciun membru PSD să-l convingeți să aibă gânduri de mărire! Ocupați-va de SPP și de paza lui Iohannis. Sfat prietenesc", i-a spus al treilea om în stat șefului SPP.

Răspunzând apoi unei întrebări, privind o eventuală implicare în politică a șefului SPP, liderul PSD a afirmat cât se poate de categoric: "e demult băgat. E poștașul de serviciu, vestitorul de serviciu de la Cotroceni. A fost al lui Băsescu, acum este al lui Iohannis".

Mai multe articole despre:
null