MENIU

Dragnea, prima declaraţie după "război": O să plec şi din ţară, dacă eu sunt "CUIUL LUI PEPELEA"

Liviu Dragnea a spus că nu vrea să renunţe la Mihai Tudose şi că remanierile vor fi discutate joi, la partid.

"În partid se poartă discuţii politice, nu bărbăteşti. Remanierile se vor discuta joi la 4. Intenţii de remaniere se discută în partid, nici pe scări, nici în discuţii. Eu sunt relaxat", a declarat Liviu Dragnea, care a precizat că nu a pus pe nimeni să facă public sondajul.

"Nu am cerut nimănui să facă un sondaj", a declarat Dragnea, care a spus că scenariul  Grindeanu este exclus.

"PSD nu renunţă la Tudose, eu vreau să punem în practică programul de guvernare. Eu zic să fim mai calmi. Remanieri se mai fac. O să plec şi din ţară, dacă eu sunt "CUIUL LU PEPELEA"", a declarat Liviu Dragnea. 

"Din partea mea nu există tensiune, sunt relaxat"

„Din partea mea nu există tensiune, sunt relaxat. (...) Sper să nu ajungem acolo (n.r.: la o criză guvernamentală). De remanieri se poate discuta dacă sunt argumente", susţine liderul PSD.

Întrebat dacă se poate lua în calcul o moţiune de cenzură împotriva Cabinetului Tudose, Dragnea a negat categoric: "Nici vorbă. (...) Toată lumea vrea ca programul de guvernare să fie pus în practică".

CExN al PSD, convocat pentru joi la ora 17:00

Președintele PSD a mai anunțat că a fost convocat Comitetul Executiv Național al partidului pentru joi, la ora 17:00.

De asemenea, joi, de la ora 16:00, este programată și o ședință a coaliției de guvernare.

"Am vorbit și cu domnul președinte Tăriceanu — joi, la patru, o să facem o coaliție", a precizat Dragnea, marți, subliniind că, "fiind vorba de intenții de remaniere, acestea sunt structurile statutare unde se discută, în partid".

Mai multe articole despre:
PSD Dragnea tudose psd