MENIU

Dragnea, liber la muncă în penitenciar. A scăpat de sancțiunea impusă după interviul la Realitatea Plus

Dragnea, liber la muncă în penitenciar. A scăpat de sancțiunea impusă după interviul la Realitatea Plus

Fostul lider PSD Liviu Dragnea are voie să muncească în penitenciar. Decizia a fost luată, vineri, de către magistrații Judecătoriei sectorul 5 și este definitivă, potrivit Realitatea Plus.

„În temeiul art. 56 Legea nr. 254/2013, admite contestaţia formulată de petentul-condamnat Dragnea Nicolae Liviu împotriva încheierii nr. 1158/2020 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Rahova (dosar nr. 1327/2020), în contradictoriu cu intimatul Penitenciarul Bucureşti-Rahova). Desfiinţează încheierea atacată şi rejudecând: obligă Penitenciarul Rahova de a lua măsurile legale pentru a i se permite petentului să presteze activită?i lucrative cu caracter gospodăresc în cadrul Penitenciarului Rahova. În baza art. 275 al. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, la data de 15.01.2021," se spune în minuta ședinței. 

Liviu Dragnea a rămas fără dreptul de a munci după ce i-a acordat un interviu Ancăi Alexandrecu, realizatoarea emisiunii "Culisele statului Paralel" de la Realitatea Plus.

Fostul lider PSD a contestat sancțiunea încă din luna august a anului trecut.

Liviu Dragnea, sancționat după interviul acordat Realitatea Plus