MENIU

Dragnea, în stare gravă la pușcărie. Avocata Flavia Teodosiu: "Situația este dramatică. Se înrăutățește pe zi se trece”

Liviu Dragnea

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-ar fi agravat în ultima perioadă în Penitenciarul Rahova, după cum a confirmat avocata sa, Flavia Teodosiu, la un post TV. Aceasta spune, pe de o parte, că fostul lider al PSD s-ar afla într-o situație dramatică, pe de alta că ar trebui scos la muncă.

"Situația este dramatică. Se înrăutățește pe zi se trece. Confirm că starea este foarte gravă, n-aș putea să spun eu în mod direct, sunt avocat, dar din moment ce familia a transmis un asemenea mesaj, așa este. Penitenciarul nu a înțeles, începând din 26 iunie, să-l și protejeze”, a declarat Flavia Teodosiu, la un post TV, duminică.

Avocatul lui Liviu Dragnea a afirmat că "în mod normal, ar trebui scos la muncă".

"Eu am obținut o hotărâre judecătorească prin care se arată că i-a fost îngrădit dreptul la muncă. Penitenciarul, ca urmare a unor solicitări, nu a înțeles să găsească o soluție până astăzi", a mai spus Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea mai are de ispășit câteva luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, în care a fost condamnat la trei ani și jumătate, cu executare.

Mai multe articole despre:
liviu dragnea