MENIU

"În sfârșit un lider adevărat! Așa se tratează cu hienele". Dragnea, lăudat după ce a țipat la presă

Liviu Dragnea, ieșire nervoasă în Parlament

PSD se laudă pe pagina oficială de Facebook cu ieșirile nervoase ale lui Dragnea în fața presei, iar fanii de pe pagina de socializare laudă prestația șefului de partid în "lupta cu hienele și șobolanii".

Întrebat de jurnaliști despre legea care va permite executarea la domiciliu a pedepselor cu închisoarea de până la cinci ani, Liviu Dragnea a avut o izbucnire fără precedent. "Cu ce dracu mă ajută pe mine? Că m-am săturat de toate aceste minciuni...Vorbiţi cu haştag şi cu Iohannis să dea un decret să mă împuşte mâine", a izbucnit Liviu Dragnea, pe holul Parlamentului.

”Aţi ajuns oameni tineri să susţineţi securiştii, abuzurile. Cu ce dracu să mă avantajeze, că mi-au distrus viaţa ani de zile, că am fost fără probă la referendum acuzat şi în al doilea dosar. Asta e marea corupție în România. De câteva luni de zile, DNA se ocupă numai de asta. Încă am dreptul să critic aceste decizii. Dar despre deciziile instanțelor pe care CEDO le-a făcut harcea-parcea vorbiți? Vă dă voie de la Realitatea să vorbiți despre asta?”, a spus Dragnea, într-un nou atac la adresa presei.

Pe pagina de Facebook a Partidului Social-Democrat ieșirea nervoasă a șefului PSD este aplaudată de comentatori și postaci. Iată câteva reacții elocvente, care aprobă stilul autoritar și violent arborat azi de Dragnea:

- Bravo, domnule presedinte! Asa se trateaza cu hienele si sobolanii asa-zis jurnalisti, tiitori de microfon si pomanagii crescuti la ferma securistilor evazionisti...

- În sfârșit...văd și eu un lider adevărat. Felicitări Liviu Dragnea!

- În sfârșit a-ti înțeles cum trebuie să vă purtați cu acești tupeisti și mincinoși

- Nu va mai pierdeți timpul cu ziaristii toată ziua,aveți alte lucruri mai bune de făcut pt popor!

- D-le Dragnea, nu le mai faceti jocul. Aia sunt pusi sa va scoata din sărite. Sunt unii ca si hienele. Care sunt fără bun-simt ignorati-i sau aratati-le adevarata lor fata tradatoare. Va doresc multa sănătate și rabdare!

- Pacat,mare pacat,ca televiziunea si presa nu face front comun cu omul asta care vrea tot binele romanilor!Asta este meseria unui reporter,sa hartuiasca?Dupa aceste si toate celelalte raspunsuri clare,concise,sincere si pe intelesul nostru,al tuturor,ce vor mai ticlui?

- Azi va apreciem mult pentru ca nu mai tolerati obrazniciile ziaristelor care pun intrebari stupide de la stapanii lor. nu gandesc dar arunca vorbe negandite ,pline de ura ca propagandistii pe care ii reprezinta. aveti in vedere si locul unde trebuie sa stea si sa nu mai umple ca oile si sa fugareasca cu mifrofoanele ca arme pe cei ce au ceva de spus daca vor nu ca sunt obligati.

- Bine punctat!!! Mă uitam la toate televiziunile si titrau:: Răspunsul nervos a lui Dragnea la întrebările ziariștilor.....si dai comentarii.Gretosi purtători de microfon dirijați prin căști de hăitași.Respect pentru Dragnea SI putere să lupte cu hienele.

- Numai asa sa le taiati obrazniciile. Felicitări maxime, domnule președinte!!!

- Buna pai prea își bat joc de oameni acești așa zisi ziariști, dar de casele lui Iohannis de nu se vorbește sau de abuzurile procuroriilor de ce nu se discută, am înțeles că ori cine e la putere există și o opoziție

Nu au lipsit, însă, și criticile la adresa șefului PSD:

- Infractorul e foarte stresat. Un mincinos patologic, disperat ca nu reuseste sa livreze ordonanta de amnistie si gratiere catre penalii fata de care si-a luat angajamentul si care l-ar scapa si pe el de puscarie. Ai pus tara pe butuci, penalule! dar de inchisoare sigur nu scapi!

- Sunteți o pata neagră în politică Românească. Demisiaaaaa.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea