MENIU

Dragnea anunță o posibilă negociere între PSD, Iohannis și liberali, pentru susținerea unui guvern minoritar PNL

Dragnea denunță posibile înțelegeri între PSD, Iohannis și PNL. Foto/Arhivă

Liviu Dragnea a declarat, într-un interviu în exclusivitate pentru REALITATEA PLUS, o posibilă înțelegere între liderii PSD, președintele Iohannis și liberali pentru susținerea unui guvern minoritar PNL. El spune că întâlnirea ar fi avut loc în septembrie, între Marcel Ciolacu, Iohannis, Lucian Bode și Florin Cîțu.

„Cel mai încurcat dintre ei este Iohannis, care, efectiv nu poate fi extras din această criză. Până acum a tras nepermis de mult de timp. Nu poți spune că situația nu este gravă în România. Avem o rată de infectare mare, oamenii ăștia nu se gândesc să aducă tratamente pentru cei bolnavi de Covid. Prețurile la energie au luat-o razna, costul vieții este foarte mare. Deci, ai o situație gravă în țară, iar tu, ca președinte, spui că trebuie să mai stăm o săptămână. Nu este în regulă. Cred că și-a luat aceaastă perioadă ca să discute mai mult cu partidele. Iohannsi, alături de Cîțu, Bode și Ciolacu au avut o discuție în septembrie, unde se spune că PSD ar fi fost rugat să susțină un guvern minoritar al PNL.

Cred că dacă PSD aduce primarii la negocieri ar fi bine să intre Dna pe fir. Pentru că ei aduc probe în sprijinul acestei înțelegeri infracționale. Adică, dă-ne bani de la buget, pentru primarii noștri, ca noi să întârziem moțiunea”, a declarat fostul lider social democrat.

Interviul complet AICI

Mai multe articole despre:
liviu dragnea psd pnl iohannis guvern minoritar