MENIU

Dragnea, acuzații halucinante: „Vor să târască România în război cu Rusia. Să preia puterea militară”

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a plecat la vânătoare de voturi și face acuzații halucinante. Fostul șef PSD spune că trupele străine aduse în România din cauza războiului din Ucraina vor să preia puterea militară a țării.

Liviu Dragnea a plecat la vânătoare de voturi. Fostul șef PSD e în campanie electorală cu Alianța pentru Patrie și face acuzații halucinante. Dragnea spune că trupele străine aduse în România din cauza războiului din Ucraina vor să preia puterea militară a țării. Mai mult, acesta cere și interzicerea importurilor de fructe și legume pentru că sunt pline de otrăvuri. 

„Nu există nicăieri în lume un pământ mai bogat ca în România, care să dea atâta savoare și gust legumelor și fructelor. Dar noi în magazine cumpărăm fructe și legume fără niciun gust, cu otrăvuri pe care ei (n.r. – străinii) le numesc E-uri”, a spus Liviu Dragnea.

Fondatorul Alianței pentru Patrie susține că războiul din Ucraina este un pretext pentru aducerea în România a trupelor străine care să preia efectiv puterea în țară.

Liviu Dragnea: „E acuma o mână de trădători, de slugi, care vor să târască România în război cu Rusia, dar de ce ne băgăm noi aici (n.r. – în susținerea ucrainenilor)? Să susținem ce? Ca să poată veni aici tot mai multe trupe străine și să se predea conducerea apărării naționale a României către francezi? Cu ce ne ajută? De ce să se ducă ostilități pe teritoriul României?"

Fostul lider al PSD a declarat război și globaliștilor.

Liviu Dragnea: „O să ajungem niște chiriași în propria țară, pentru că ați văzut că se tot vorbește că toți trebuie să fim globaliști, trebuie să înțelegem că bărbatul poate rămâne însărcinat, că gândacii, insectele, sunt bune de mâncat", a adăugat fostul lider PSD.

Liviu Dragnea a început un amplu turneu în țară pentru a strânge voturi în vederea alegerilor din 2024. 

Mai multe articole despre:
dragnea campanie razboi