MENIU

Draga Olteanu Matei, internată de urgență la spital. Actrița este în stare gravă

<p>Draga Olteanu Matei&nbsp;</p>

Draga Olteanu Matei, 84 de ani, are probleme serioase de sanatate. Actrița este internata la spitalul din Piatra- Neamt, unde a ajuns in cursul zilei de duminica, 29 aprilie, într-o stare deloc bună, informeaza presa locala. 

Draga Olteanu Matei a ajuns la spital cu mai multe afecțiuni la ficat, pancreas și fiere, toate pe fondul vârstei destul de înaintate.

Din fericire, se pare că ce a fost mai greu a trecut și actrița va mai rămâne internată cel putin doua zile, starea sa fiind în curs de ameliorare.

Draga Olteanu Matei de mai mulți ani a ales să se stabilească la Piatra- Neamt, unde locuiește la o cunoscută pensiune din oras.

Draga Olteanu Matei, palmares impresionant

Palmaresul său bogat cuprinde: 90 de filme, 50 de piese de teatru şi peste 100 de roluri în televiziune. Seria "Coana Chiriţa", la care artista a contribuit şi în calitate de scenarist, a propulsat-o în topul preferinţelor publicului.


Un alt rol de referinţă pentru cariera sa a fost "Veta", soţia lui "Nea Mărin", interpretat de Amza Pellea, cu care a făcut un cuplu de scenă foarte iubit de public. Cei doi au jucat în filmul artistic "Nea Mărin miliardar", dar şi în mai multe spectacole televizate.


A mai fost apreciată şi pentru interpretarea din "Gaiţele", "Hagi Tudose" şi "Domnişoara Nastasia". Pe scena Teatrului Naţional din Capitală s-a făcut remarcată în "Azilul de noapte" de Maxim Gorki.

Mai multe articole despre:
spital actriţă Draga Olteanu Matei