MENIU

Două surori au dispărut fără urmă în 1985. După 31 de ani, tatăl lor a primit un telefon… ŞOC!

În 1985, Elaine Yates se afla în plin divorț cu soțul ei, Russel Yates, și, de teamă că va pierde custodia celor două fiice, le-a răpit. Kimberly avea patru ani la momentul incidentului, iar Kelly doar 10 luni.

Femeia s-a mutat la 3.000 de kilometri de casă, în Houston, pentru ca nimeni să n-o poată recunoaşte. Şi-a schimbat numele, le-a dat şi fetelor o nouă identitate şi s-a prefăcut tot timpul că asta este viaţa lor normală.

Însă, la sfârșitul anului 2016, după un pont primit de la un anonim, poliţiştii au descoperit toată povestea şi au arestat-o pe Elaine Yates, care își schimbase numele în Liana Waldberg.

După 31 de ani, tatăl a primit un telefon: „Suntem noi, fiicele tale. Am aflat totul și ne întoarcem acasă”.

Elaine își va petrece următorii 20 de ani după gratii, după ce a fost condamnată la închisoare pentru răpire.

Fiicele ei, Kimberly și Kelly, au fost șocate de această poveste și spun că ele au crezut în tot acest timp că tatăl lor a murit.

„Din secunda în care au plecat și până acum au trecut fix 31 de ani. Nu le-am văzut niciodată în tot acest timp, nu am vorbit deloc și m-am gândit la tot ce e mai rău. Mă întrebam dacă mai sunt în viață, dacă sunt bine. Nu știam dacă să mă rog pentru sufletul lor sau pentru viața lor”, a povestit îndurerat Elaine Yates.

„Nu am încetat niciodată să îmi caut copiii. Îmi pare rău pentru ce i se întâmplă fostei mele soții. Voiam doar să îmi văd fiicele”, a adăugat bărbatul.

Sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
femei disparute