MENIU

Două spitale COVID-19 din București au rămas fără căldură și apă caldă. Reacția Ministerului Sănătății

Două spitale COVID-19 din București - Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș și Spitalul Colentina - au rămas fără căldură și apă caldă vineri, după ce alimentarea cu agent termic a fost întreruptă de Termoenergetica. Informația a fost confirmată de reprezentanții Ministerului Sănătății.

Oana Grigore, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, a precizat că Spitalul Matei Balș și Spitalul Colentina au primit înștiințări în acest sens, întreruperea fiind cauzată de unele avarii.

"Am luat legătura cu reprezentanții institutului Matei Balș, care au confirmat că au primit o înștiințare din partea Companiei Municipale Termornergetica prin care li se semnala că astăzi, între orele 09.00-24.00, va fi întreruptă alimemtarea cu agent termic din cauza unor avarii. În aceeasi situație este si Spitalul Colentina", au precizat reprezentanții Ministerului Sănătății.

Și Termoenergetica a transmis un mesaj în care a estimat finalizarea intervenției în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.

”Echipele Companiei Termoenergetica sunt în teren și vor lucra pentru executarea cât mai rapidă a operațiunilor necesare reluării furnizării agentului termic în zona afectată. Ne cerem scuze clienților pentru disconfort și le mulțumim pentru înțelegere”, au transmis reprezentanții Termoenergetica.

 

Mai multe articole despre:
spitale fara apa calda