MENIU

Două simptome banale te anunță că "mucegaiul din organismul tău" se dezlănțuie

Senzațiile de foame care nu au sfârșit nici după ce ai mâncat și nemaipomenitele dureri de cap care te deranjează constant sunt cele două simptome foarte activ predominante atunci când "mucegaiul din organism" se dezlănțuie.

Nu vei putea crede că s-ar putea să ai "mucegai în organism", dar este adevărat! De foarte multe ori, persoanele care suferă de greutate în plus sau anume durerile de cap care nu încetează nu știu că motivul real este mucegaiul care persistă în organismul lor.

Mucegaiul este o bio-toxină și foarte des un motiv al inflamațiilor. Cu timpul, aceste inflamații duc la apriția mai multor probleme de sănătate precum sinuzita fungică, apariția astmului, oboseala cronică.

De asemenea, unele mucegaiuri pot afecta sistemul nervos, articulații, tulburări neurocognitive, probleme de vedere sau boli gastrointestinale și renale.

Dacă ai un sistem imunitar puternic, tusea şi strănutul te pot ajuta să depistezi dacă în una dintre încăperile casei există mucegai.

În schimb, dacă sistemul tău imunitar este slăbit, organismul nu va fi în stare să facă faţă sporilor de mucegai, care se pot dezvolta în ţesutul pulmonar cauzând inflamarea acestora şi chiar moartea.

Potrivit floaredetei.ro, pentru a evoita astfel de afecțiuni și dezvoltarea mai multor afecțiuni, trebuie să te îndepărtezi cât mai mult de sursele de mucegai din preajmă.