MENIU

Două persoane, înjunghiate de un bărbat din Timişoara. După ce le-a lăsat într-o baltă de sânge, s-a aruncat de la etajul 2. Tulburător ce au decis procurorii

Două persoane, înjunghiate de un bărbat din Timişoara

Un incident violent a cutremurat comunitatea locală din Timișoara. Un bărbat a înjunghiat două persoane, după care s-a aruncat pe geam de la etajul doi. Poliția a intrat pe fir iar atacatorul a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile.

Atacul s-a petrecut într-un imobil din Timișoara, unde individul violent se afla împreună cu două persoane. Conform informațiilor oferite de poliție, cei trei consumau alcool, spiritele s-au încins, iar bărbatul a apucat un cuţit de bucătărie cu care și-a înjunghiat interlocutorii. Una dintre persoane a fost înjunghiată la nivelul abdomenului, iar pe cealaltă la nivelul toracelui.

După comiterea faptei sângeroase, individul a părăsit locul sărind pe geam de la etajul doi al imobilului. 

Polițiștii au dat de urma făptașului și l-au dat pe mâna procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. Aceștia au informat că au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat din Timişoara, acuzat de tentativă la omor calificat.

Pedeapsa primită de doi soți din Galați după ce și-au ținut propriul nepot în sclavie timp de 10 ani. Tânărul s-a sinucis

„În fapt, s-a reţinut că în data 28 octombrie 2023, în jurul orei 17:00, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Timişoara, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict verbal care a degenerat, folosind un cuţit de bucătărie, inculpatul ar fi înjunghiat două persoane, una la nivelul abdomenului, iar pe cealaltă la nivelul toracelui, în regiunea axială stângă, fiind produse plăgi penetrante şi fiind pusă în primejdie viaţa victimelor”, spun procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Bărbatul a fost prezentat, miercuri, cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în acest caz, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Nepotism într-o comună din Neamț: Primărița și-a angajat fiul în funcţia de administrator public. Reacția ANI

Mai multe articole despre:
violent injunghiate politie procurori