MENIU

Două persoane au ajuns de urgență la spital, după ce au uitat o oală pe aragaz

Oală uitată pe aragaz

Două persoane au fost transportate de urgență la spital, după ce au uitat o oală pe aragaz. Incidentul a avut loc în Sibiu.

Două persoane au ajuns la spital, după ce au uitat o oală pe aragaz. Incidentul a avut loc în Sibiu.

Două persoane au fost transportate vineri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă de Sibiu, intoxicate cu fumul de la o oală uitată pe aragaz, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

"O oală cu mâncare uitată pe aragaz a pus în pericol locatarii unui bloc din municipiul Sibiu, str. Ştefleşti, în această după-amiază. Un apel venit pe numărul de urgenţă 112, sesiza fum ce iese din bucătăria unui apartament situat la etajul 3 al unui bloc de pe strada Ştefleşti. La locul indicat s-au mobilizat de urgenţă pompierii militari ai ISU Sibiu cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă dintre care 1 autospecială de salvare şi intervenţie la înălţime precum şi un echipaj SMURD alături de un echipaj SAJ. Sosiţi de urgenţă la faţa locului, salvatorii au constatat că în bucătăria apartamentului o oală cu mâncare ardea cu degajare de fum dens pe aparatul de gătit. Incendiul a fost lichidat în scurt timp şi apartamentul ventilat", au precizat reprezentanţii ISU Sibiu.

Potrivit sursei citate, o femeie şi un bărbat au primit îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital cu uşoară intoxicaţie de fum, pentru realizarea de investigaţii suplimentare.