MENIU

Două femei rănite de bucăţi de gheaţă

Două femei rănite de bucăţi de gheaţă

Două femei au ajuns la spital, sâmbătă, după ce au fost rănite de bucăţi de zăpadă care au căzut de pe acoperişurile a două clădiri din Târgovişte, poliţiştii deschizând dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, Adelina Torcică, două femei au ajuns la Spitalul Județean din Târgoviște, sâmbătă, după ce au fost lovite în cap de bucăţi de zăpadă care au căzut de pe acoperișurile unor clădiri din municipiu.

Primul incident s-a produs în zona unei piețe din Târgoviște, o femeie de 27 de ani, din localitatea Mircea Vodă, fiind rănită în timp ce ieșea dintr-un magazin, zăpada desprinzându-se de pe acoperișul construcţiei.

Al doilea incident a avut loc în zona centrală a orașului Târgoviște, unde o altă femeie, care mergea pe trotuar, a fost lovită de zăpada desprinsă de pe un bloc de locuințe.

Poliția Dâmbovița a deschis două dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca, după cercetări, să se stabilească și cine vor fi persoanele învinuite în cele două cazuri.

Mai multe articole despre:
gheaţă bucăţi de zăpadă