MENIU

Două cupluri din zodiac care trăiesc iubirea imposibilă

Iubirea învârte sori și stele”, spunea Dante în „Divina Comedie”, însă pentru două dintre cuplurile zodiacului dragostea este un lucru imposibil. Și asta pentru că o poartă unei persoane care nu ar trebui să facă parte din viața ei, într-un fel sau altul.

Haideți să aflăm care sunt cele două cupluri din zodiac care trăiesc o dragoste imposibilă!

Berbec-Scorpion

Două semne pline de pasiune și fantezie! Berbecul este unul dintre cele mai dinamice semne ale zodiacului: activ, creativ, pasional, senzual. Sunt nativi care nu se pot abține să nu caute același lucru la persoanele de sex opus, atunci când își doresc să aibă parte de iubire. Știu că, pentru puțin timp, doar din partea unora cu trăsături asemănătoare cu ale lor pot avea parte de o dragoste unică, efervescentă, puternică, intensă. De aceea, în ecuație poate intra un nativ din Scorpion, care să le poată duce la îndeplinire idealul.

Fecioara-Pești

Din păcate pentru Fecioară, iubirea este ceva imposibil, dar ea este resemnată. De aceea se orientează către un reprezentant de sex opus care să fie cât mai aproape posibil de dorințele ei. Acesta este nativul din Pești, în care vede un tată, un frate, un prieten, dar nu și un iubit. Pentru ea, iubirea reprezintă ceva ideal, care se regăsește fie în vise, fie în filmele de la Hollywood sau în romanele de dragoste.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
cuplu COMPATIBILITATE ZODII cuplu horoscop