MENIU

Ambulanțe, implicate în două accidente rutiere violente, în Capitală. 4 persoane, printre care și un paramedic, au avut nevoie de îngrijiri medicale

Ambulanțe / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un val de incidente în trafic în care au fost implicate ambulanțe a avut loc, în ultimele ore, în Capitală. Cel mai recent dintre ele s-a petrecut chiar în această dimineață, în Sectorul 5. Un altul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Sectorul 1. Din fericire, evenimentele rutiere nu s-au soldat cu morți sau răniți grav. Totuși, trei pasageri dintr-un autoturism implicat într-unul dintre accidente și un paramedic SMURD au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Ambulanțe implicate în accidente violente în Capitală. În această dimineață o ambulanță care transporta un pacient cu probleme la coloană și avea un picior rupt a fost implicată într-un accident violent. Autospeciala a fost răsturnat. Totul s-a petrecut pe șoseaua Viilor din Capitală. 

De asemenea, patru persoane au fost rănite seara trecută, tot în Capitală, după ce o altă ambulanță a fost izbită de o mașină și s-a răsturnat într-o intersecție.

Autospeciala era în misiune și trebuia să ajungă la un pacient în stare gravă. Un paramedic și trei pasageri din autoturism au fost transportați de urgență la spital. Martorii au povestit că șoferul autoturismului, care circulă pe Bulevardul Ion Mihalache, a intrat în plin în echipajul SMURD. 

Mai multe articole despre:
accident ambulanta capitala