MENIU

Dosarul "Sex cu minore". Cum vrea Dan Diaconescu să scape de AREST. Motivul halucinant pentru care nu a anunțat Poliția că este șantajat

Dan Diaconescu/ Inquam Photos / Octav Ganea

Apar informații noi în ancheta care îl vizează pe Dan Diaconescu. Fostul om de televiziune ar fi aflat că fetele sunt minore abia după ce acestea au început să-l șantajeze. 

Avocatul sustine ca fostul om de televiziune nu stia ca cele doua fete sunt minore. Potrivit avocatului sau, Dan Diaconescu ar fi aflat acest lucru abia dupa ce fetele au inceput sa il santajeze cu o inregistrare.

El nu a anuntat Politia, desi acest lucru se intampla deja de doi ani, nu de teama ca ar fi comis o ilegalitate, ci de faptul ca ar fi pus intr-o pozitie compromitatoare.

Duminica a avut loc o intalnire intre el si avocatul sau in timpul careia, cel mai probabil, a fost pusa la punct si strategia de aparare. Procurorii stim bine ca il vor in spatele gratiilor pe fostul om de televiziune.

Zilele viitoare se va judeca cererea depusa la Curtea de Apel din Constanta si vom vedea daca va ajunge sau nu in arest preventiv pentru urmatoarele 30 de zile. 

In aceste moment, Dan Diaconescu sustine ca este nevinovat si ca se gandeste chiar sa revina in televiziune.