MENIU

Dosarul mită pentru PSD. Mărturia lui Hrebenciuc: "Am fost abordat de avocata lui Ioan Niculae"

Dosarul mită pentru PSD. Mărturia lui Hrebenciuc: "Am fost abordat de avocata lui Ioan Niculae"

Viorel Hrebenciuc a povestit că a fost trimis să facă rost de bani pentru plata sondajelor lui Geoană. El a explicat judecătorilor că și-a nuanțat declarația inițială deoarece îi este teamă pentru viața sa și a familiei sale, având în vedere că personajele despre care a vorbit sunt foarte puternice.

Foarte slăbit și mult îmbătrânit s-a prezentat, ieri, Viorel Hrebenciuc la Curtea de Apel, pentru a fi audiat în dosarul finanțării campaniei electorale a PSD cu 1 milion de euro. Fosta eminență cenușie a partidului a dat peste cap apărările inculpaților după ce a declarat că a fost trimis de Mircea Geoană la Ioan Niculae pentru a cere bani în vederea achitării unor sondaje către institutul Insomar.

A dispărut studiul

Până ieri, avocații miliardarului Niculae și cei ai lui Bunea Stancu au susținut că nu a fost vorba de mită în acest caz, ci de plata din partea Interagro (firma lui Niculae) a unui studiu privind evoluția pieței construcțiilor din România. După declarația sub jurământ a lui Hrebenciuc, studiul „construcțiilor” a fost spulberat, iar avocații au cerut încă un termen ca să-și pregătească apărarea în funcție de noile dezvăluiri.

Citeşte mai mult pe evz.ro

Mai multe articole despre:
PSD mită Viorel Hrebenciuc