MENIU

DOSARUL MAFIA CĂRNII. Angela Nicolae, fost procuror, în arest

Angela Nicolae, fostul procuror din dosarul Mafia Cărnii, a fost arestată, după ce a încălcat controlul judiciar.

Angela Nicolae se afla sub control judiciar, însă va ajunge după gratii deoarece a dat un interviu.

Fostul procuror este judecat pentru trafic de influență.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a solicitat, în această dimineață, arestarea procuroarei Angela Nicolae, acuzată pentru luare de mită în dosarul "Mafia Cărnii" şi aflată, totodată, sub control judiciar. Procurorii DNA susţin că în perioada în care a fost pusă în libertate, judecătoarea nu a respectat măsurile impuse de instanță. 

Angela Eugenia Nicolae se afla sub control judiciar, ea fiind acuzată de luare de mită de la mai mulți oameni de afaceri, cărora le-ar fi promis că poate interveni pe lângă judecători ai CEDO și alte instanțe, pentru ca respectivele persoane să primească sentințe favorabile, potrivit B1 TV.  Însă, potrivit procurorilor DNA, în perioada în care ar fi fost pusă în libertate, judecătoarea nu a respectat măsurile impuse de instanță.
Angela Nicolae a fost arestată preventiv în dosarul “Mafia Cărnii”, alături de fiul ei, avocat, deoarece a oferit protecţie în dosare penale contra-cost. Decizia arestării a fost menţinută şi de instanţa de control a Înaltei Curţi, precizează aceeaşi sursă.
În  dosarul "Mafia Cărnii" sunt implicate peste 100 de firme, acuzate de evaziune fiscală de peste 70 de milioane de euro.

 
Mai multe articole despre:
arest Angela Nicolae DOSARUL MAFIA CĂRNII