MENIU

Dosarul în care Călin Popescu Tăriceanu era acuzat da fals în declarații a fost clasat

Dosarul lui Călin Popescu-Tariceau, în care era acuzat că a omis să treacă în declarația să de avere o vacanță de lux și care a fost trimis la începutul săptămânii de la DNA la Parchetul General, a fost clasat de procurori


Direcția Națională Anticorupție (DNA) și-a declinat competență în favoarea Parchetului General în legătură cu o plângere depusă de un medic împotrivă lui Călin Popescu-Tăriceanu, în care este reclamat pentru fals în declarații, au confirmat, marți, oficiali ai PÎCCJ, conform agerpres.ro.

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, marți, că nu poate face alt comentariu în afară aceluia că trăiește într-o țara a "delațiunii și a dosarelor".

Presă a relatat că, la sfârșitul anului 2017, medicul german Vladimir Atanasie Marinescu a depus o plângere la DNA în care susținea că Tăriceanu și-ar fi falsificat declarația de avere depusă în anul 2011, în calitate de deputat PNL.

Medicul afirmă că Tăriceanu ar fi omis să mentioneze în declarația de avere faptul că ar fi beneficiat, în august 2010, de un concediu gratuit în localitatea Izmir din Turcia, oferit de Daniel Tudor, fost președinte al ASF, și soția acestuia, Doină Tudor. De asemenea, Tăriceanu ar fi beneficiat, împreună cu familia să, și de o croazieră cu iahtul familiei Tudor.

Mai multe articole despre:
Tăriceanu dosar