MENIU

DOSAR PENAL pentru ucidere din culpă, în urma accidentului cu 6 victime de pe DN 1

DOSAR PENAL pentru ucidere din culpă, în urma accidentului cu 6 victime de pe DN 1

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul accidentului de pe DN 1, în urma căruia șase persoane și-au pierdut viața, sâmbătă seară, principala ipoteză luată în calcul fiind aceea că evenimentul a fost provocat de un tânăr care a vrut să se sinucidă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, ancheta desfășurându-se sub directa coordonare a unui procuror.

Conform procedurilor legale, cele două mașini implicate în accidentul rutier vor fi supuse unor verificări specifice.

Cele șase trupuri neînsuflețite au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală (SML) Prahova în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit reprezentanților SML, în urma necropsiei se va stabili dacă cei doi șoferi au consumat băuturi alcoolice iar dacă anchetatorii o cer, vor fi efectuate și teste toxicologice.

Șase persoane au decedat, sâmbătă seară, pe DN 1, în zona Bisericii Călătorului, în urma impactului violent dintre două autoturisme, victimele fiind un tânăr de 28 de ani din București și alte cinci persoane din Câmpina, respectiv doi bărbați de 44 de ani, o femeie de 38 de ani, o tânără de 19 ani și un băiețel de 11 ani.