MENIU

Șoferul care a rupt bariera la Brănești, alcoolemie uriașă! După incident, s-a izbit cu mașina de un parapet și s-a răsturnat

Un șofer forțează trecerea de cale ferată, Ilfov /Captură foto

Imaginile cu șoferul inconștient care a rupt bariera de la o trecere de cale ferată din județul Ilfov au ajuns virale pe internet. Până în prezent, polițiștii orașului Pantelimon au reusit să identifice autoturismul implicat în acest incident, oamenii legii lucrând în vederea identificării și a conducătorului auto. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul care a forțat trecerea printre barierele de semnalizare a trecerii la nivel cu calea ferată a fost implicat, ulterior, într-un eveniment rutier. În urma acestui incident, o persoană, pasager din mașina condusă de șofer, a ajuns la spital. În urma testelor a rezultat că șoferul vinovat de producerea accidentului era băut. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. 

Astfel, potrivit unui comunicat remis presei, polițiștii orașului Pantelimon au identificat autoturismul, care la data de 3 august, în jurul orelor 19:38, a forțat trecerea printre barierele de semnalizare a trecerii la nivel cu calea ferată, distrugându-le prin îndoire.

La acest moment, polițiștii desfășoară activități pentru identificarea conducătorului. 

În cauză, polițiștii din Pantelimon s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări,  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că autoturismul care a forțat trecerea printre barierele de semnalizare a trecerii la nivel cu calea ferată, a fost implicat ulterior, într-un eveniment rutier.

"Astfel, la aceeași data, în jurul orele 21:00 polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier.

Din primele cercetări a rezultat ca, în jurul orelor 20:50, conducatorul unui autovehicul, în timp ce se deplasa pe DN3, dinspre Brănești către București, când a ajuns la km. 15+400, a intrat în coliziune cu parapeții de pe partea stăngă a sensului de mers, după care s-a răsturnat în afara carosabilului.  

Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,03 mg alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea pasagerului, care a fost transportat la un spital din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii din Pantelimon continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului".

Citește și Un șofer inconștient a RUPT bariera de la o trecere de cale ferată: Doar un MIRACOL l-a salvat - Imagini VIDEO