MENIU

Dosar penal în cazul șicanării în trafic: șofer BMW vs. vatman STB

Poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal după ce un şofer şi un vatman din Capitală s-au şicanat în trafic, primul blocând linia de tramvai, iar al doilea intrând cu tramvaiul în maşină. Dosarul penal a fost deschis după ce poliţiştii au analizat imaginile din spaţiul public.

Poliţiştii rutieri s-au sesizat după ce au analizat imaginile în care un şofer şi un vatman s-au şicanat în trafic şi au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de distrugere. Primul dintre aceştia a blocat linia de tramvai, iar al doilea a intrat cu tramvaiul în autoturism.

„Atragem atenţia participanţilor la trafic sa evite astfel de comportamente care pot conduce la evenimente cu puternic impact negativ, să nu dea curs şicanărilor sau provocărilor efectuate de anumiţi conducătorii de vehicule, să manifeste întotdeauna calm şi să îşi respecte partenerii de trafic”, precizează Brigada Rutieră.

În urma accidentului (produs în zona Piaţa Chirigiu din Capitală), şoferul a rămas fără permis şi a fost amendat cu 2.230 de lei, iar vatmanul este cercetat disciplinar.

Şicanele din trafic au fost filmate cu o cameră montată pe tramvaiul Societăţii de Transport Bucureşti (STB).

Mai multe articole despre:
BMW vatman video