MENIU

Dosar penal după o logodnă cu minori. Amenzi uriașe pentru zeci de invitați

foto: captură YouTube

Val de ilegalități la o petrecere de logodnă între doi minori din județul Dolj. Este vorba despre doi copii de școală generală, un băiat de 12 ani și o fată de 15 ani care au fost obligați să-și unească destinele de la o vârstă fragedă sub pretextul că așa cere tradiția. În urma apariției imaginilor de la petrecere pe rețelele de socializare, polițiștii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor, relatează Realitatea Plus. 

Totodată, organizatorul petrecerii a primit și o amendă pentru nerespectarea măsurilor sanitară. 

Imaginile surprinse în comuna Coțofenii din Față îi arată pe cei doi minori înconjurați de zeci de rude, îndeplinind una dintre tradițiile romilor, Învelitul Miresei. După acest obicei, a urmat și petrecerea de logodnă la care au participat zeci de persoane, fără măști sau distanțare fizică. Polițiștii au vizionat filmarea și au identificat 12 persoane, pe care le-au sancționat cu amenzi.

În ceea ce privește vârsta fragedă la care cei doi au fost obligați să se logodească, polițiștii au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor. 

Mai multe articole despre:
logodna cu minori dosar penal dolj