MENIU

Dosar penal după arestarea lui Adrian Mititelu: doi jurnalişti loviţi de oamenii patronului de la FC U Craiova - VIDEO

Dosar penal după arestarea lui Adrian Mititelu: doi jurnalişti loviţi de oamenii patronului de la Universitatea Craiova

Arestare cu scandal în fața locuinței lui Adrian Mititelu. A fost deschis un dosar penal după ce doi jurnaliști au fost loviți de oamenii patronului FC U Craiova când a fost ridicat de polițiști pentru a fi încarcerat în penitenciar, anunță realitateadecraiova.net. Acesta a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscală.

 

Adrian Mititelu a fost ridicat joi seară de politiști si dus în arest. În acest timp, mai mulți jurnaliști care se aflau în fața casei au fost îmbrânciți și loviți de oamenii patronului, pentru că filmau evenimentul, relatează Realitatea PLUS. 

În urma incidentelor a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, a fost făcută o plângere și se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum au stat lucrurile.

„În cursul serii trecute, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați prin plangere scrisă de două persoane cu privire la faptul că, au fost agresate în fata unui imobil din Craiova. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat unității de parchet cu propunere corespunzătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Hotărârea dată joi în dosarul în care Mititelu a fost găsit vinovat de evaziune fiscală este definitivă și a fost pusă în executare. În primă instanță, fusese achitat.

Patronul echipei FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscal, în dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB în 2011. Pe transfer au fost plătiți 1,1 milioane de euro, deși întregul lot de jucători olteni era sub sechestrul Fiscului din cauza unor datorii mari către bugetul de stat. Mai multe detalii pe realitateadecraiova.net.