MENIU

Dosar penal după accidentul grav suferit de fostul ministru Ion Ștefan

Ion Stefan, deputat PNL, fost ministru al Dezvoltării

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală după accidentul grav suferit de fostul ministru al Dezvoltării, deputatul PNL Ion Ștefan. Raportul specialiștilor a confirmat că Ștefan a fost lovit de o macara, pe un șantier.

Alerta a fost dată prin 112, potrivit comunicatului IPJ Vrancea, citat de Realitatea de Vrancea.

"O persoana a fost accidentată în timp ce se afla în curtea unei societăţi comerciale de pe raza municipiului. Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a fost lovit, în timp ce o altă persoană manevra o automacara, intenţionând să mute un utilaj. Aceasta a fost transportată cu ambulanţă la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor necesare", a transmite IPJ Vrancea.

În urma accidentului, poliţiştii au deschis dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru ”neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală din culpă”.

Ion Ştefan a fost accidentat  în timp ce se afla în incinta societăţii pe care o deţine familia sa, pentru a verifica stadiul unor lucrări de modernizare. 

Fostul ministru al Dezvoltării, Ion Ştefan, transportat la spital, după ce a fost lovit de o macara