MENIU

Dosar de cercetare penală în cazul ambarcaţiunii care a intrat într-o colonie de pelicani, în Delta Dunări

Stol de pelicani lovit de o ambarcațiune, în Delta Dunării

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au întocmit dosar de cercetare penală privind ariile protejate, conservarea habitatelor naturale şi a faunei salbatice, a transmis IPJ Tulcea, relatează realitateadetulcea.net.

 “Având în vedere imaginile apărute pe mai multe site-uri de socializare din mediul online, în care o ambarcaţiune naviga pe apele teritoriale în apropierea unor specii protejate de păsări, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea s-au sesizat cu privire la aspectele identificate. În acest sens, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au întocmit dosar de cercetare penală privind ariile protejate, conservarea habitatelor naturale şi a faunei salbatice, conform OUG 57/2007”, a anunţat IPJ Tulcea.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii existenței/inexistenței vreunei fapte de natură penală/contravențională, urmând ca în funcție de aspectele constatate, lucrarea să fie înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, pentru atribuirea numărului unic și continuarea cercetărilor.

Mai multe articole despre:
dosar penal pelicani loviti